Водопади

4 500,00 лв.

In Stock

 

 

Преносими водопади и езера

Атрактивно решение за вашето зелено пространство са различните водни ефекти – изкуствени водопади и езера за рибки и лилии

Вашата градина или заведение ще бъдат привлекателни с  успокояващия ромон на водата.

Доказано е, че звука на непрекъснато движеща се вода стимулира човешкия мозък. Това прави декоративните водопади изключително подходящи за обособяване на релакс зона. За допълнителен ефект могат да бъдат инсталирани интересни светлини, а в езерната част да бъдат отглеждани водни растения или декоративни рибки. Дизайнът и размерите могат да варират в много широк диапазон. Изграждат се по поръчка след предварително съгласуване с клиента – габарити и композиция. Има възможност за изграждане на място с внушителни размери и мащаби Използва се изолационен материал  покрит с двуслойна циментова хидроизолация и двуслойна неметална армировка.

Разбира се, алтернативно изграждаме  водни ефекти с естествени камъни на място

 

 

 

 

 

 

 

Сравни

Водопади

Преносими водопади уникати! Изграждат се по поръчка след предварително съгласуване с клиента – габарити и композиция! Има възможност за изграждане на място с внушителни размери и мащаби.

Водопада се предлага оборудван с помпа и осветление

Цената е без ДДС

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Водопади”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Произведено в България Гарантирано качество Снимката е илюстративна - на снимката е показано как ще изглежда растението след положените необходими грижи! Доставката е с куриер ЕКОНТ до офис или до ваш адрес.
Back to Top