Кои сме ние ?

„Вариант Петров” ЕООД е регистрирана на 07.01.1991 година и започва да работи като ателие за керамика в гр. Каспичан. В началото фирмата обедини керамичната компетентност и опит на баща ми Иван Петров, моя ентусиазъм и художествено образование, както и помоща на няколко работници. Така се постави началото на бутиково производство – санитарна, съдова и сувенирна керамика. През годините асортимента се променяше, но остана традиционен дизайнерския и художествен стил.

Около 2000-та година обогатихме дейността си с външно озеленяване. През 2006 година изградихме свой градински център – разсадник в град Шумен. Започнахме да произвеждаме почти всички видове декоративни растения, а към озеленяването да предлагаме поливни системи и професионална поддръжка. Освен всичко свързано с озеленяването, сега на вашето внимание предлагаме уникална, бутикова, ръчно изработена керамика по поръчка и художествени пана за стена (резбована мазилка) по индивидуален проект.

Каква е нашата мисия?

Всичко което правим е насочено към хората, които уважават красивата ръчна изработка и имат нужда от свежо авторско присъствие.

Наши естествени партньори са архитекти и дизайнери, които в своите проекти използват специфичен и индивидуален дух на пространството.

Повод да ни се доверите са повече от двайсет години фирмен опит и професионализма на екипа с който работя.

Вашето посещение за нас е чест и ще се радваме ако Ви бъдем полезни.

Пламен Петров – управител

 

Какво предлагаме?

Художествен акцент с по-монументално звучене, подходящ за стена в дом, офис, вила, заведение, административна сграда и на открито.

Научете още за услугата →

Изграждането на красива външна зелена среда, започва с проектиране. На подробно събеседване предлагаме на клиента различни решения за елементите от цялостната композиция.

Научете още за услугата →

Ние произвеждаме едногодишни и многогодишни декоративни и плодни растения, като предлагаме още и рязан цвят, декоративни треви и живи плетове и алпиеумни растения.

Научете още за услугата →

Върни се най-горе