Вашата градина е наш приоритет и грижа – ОСТАВЕТЕ ТОВА НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ!

Около 2000-та година обогатихме дейността си с външно озеленяване. През 2006 година изградихме свой градински център – разсадник в град Шумен. Започнахме да произвеждаме почти всички видове декоративни растения, а към озеленяването да предлагаме поливни системи и професионална поддръжка. Освен всичко свързано с озеленяването, сега на вашето внимание предлагаме уникална, бутикова, ръчно изработена керамика по поръчка и художествени пана за стена (резбована мазилка) по индивидуален проект.

Всичко което правим е насочено към хората, които уважават красивата ръчна изработка и имат нужда от свежо авторско присъствие.

Наши естествени партньори са архитекти и дизайнери, които в своите проекти използват специфичен и индивидуален дух на пространството.

Релефно художествено пано

Художествен акцент с по-монументално звучене, подходящ за стена в дом, офис, вила, заведение, административна сграда и на открито.

Комплексно озеленяване

Ние отдаваме голямо значение на заданието от нашите клиенти. То е основата за създаване на проект , който като се изпълни да им носи ежедневно удоволствие и удовлетворение.

Производство на растения

Ние произвеждаме едногодишни и многогодишни декоративни и плодни растения, като предлагаме още и рязан цвят, декоративни треви и живи плетове и алпиеумни растения.

Нужна ли Ви е помощ?

Потърсете ни на удобен за Вас контакт и ние ще Ви предоставим оферта и ще Ви консултираме кои са най-добрите решения за Вашите открити пространства.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Върни се най-горе